Презентовано найменший і найдешевший електромобіль від Nissan


Опубликованно 05.05.2024 11:00

Презентовано найменший і найдешевший електромобіль від Nissan

У Пaрижі прeзeнтувaли eлeктрoмoбіль Silence S04 Nanocar. Кoмпaктнe міськe aвтo нaдійдe в прoдaж в Єврoпі з літа. Насчет це повідомляється сверху офіційному сайті Nissan.

Японський автовиробник долучився перед проєкту Silence S04 Nanocar, який розробляла іспанська компанія ACCIONA. Із червня електрокар почнуть продавати у Франції та Італії, а з вересня - у Німеччині.

Електромобіль Nissan / Silence S04 Nanocar - двомісне міське автомобиль завдовжки 2,28 м, завширшки 1,29 м і заввишки 1,59 м. Воно весить усього 450 кг.

Гостиная має досить скромний вигляд, хоча Silence S04 Nanocar усе ж отримав цифровий щиток приладів, електросклопідйомники й аудіосистему, а серед опцій є кондиціонер і ABS.













Електрокар запропонують у двох модифікаціях. Спочатку запропонують потужніший 30-сильний варіант L7e по (по грибы) 15 669 євро. Він здатен розігнатися перед 85 км/годок, а його запас торопись складає 149 км. Дві батареї получи и распишись 5,6 кВт.время знімаються для заряджання, як в електроскутерах.

Пізніше з'появиться доступніший варіант L7e стане конкурентом Citroen Ami. Він маловыгодный такий потужний і розвиває 45 км/годочек, але запас быстро сягає 175 км. Це если найдешевший електромобіль Nissan.


banner14

Категория: Техника