Японці представили тюнінгований Nissan для фільму «Форсаж»


Опубликованно 14.01.2023 09:21

Японці представили тюнінгований Nissan для фільму «Форсаж»

Япoнський тюнінг-aтeльє VeilSide прeдстaвилo мoдифікoвaний спoрткaр Nissan Z, який мoжe з'явитись у нaступнoму фільмі фрaншизи «Фoрсaж». Йoгo oфіційний опыт відбудеться на Токійському автосалоні 2023 року. Относительно це повідомили получи и распишись сайті Carscoops.

Актор Сновидение Кан, який грає у фільмах «Форсаж» персонажа з ім'ям Монарх, назвав новий витвір VeilSide «Han's 400Z». Офіційна назва модернізованого автомобиль - FFZ400.

Кузов Nissan Z дуже змінений. Передня частина стала довшою, а в нижній частині переднього бампера з'явилися невеликі отвори. З боків від решітки радіатора встановлені канарди з вуглеволокна.

Також спорткар отримав розширювачі арок та бічні спідниці з карбону. Позаду з'явилося стильне антикрило з ательє логотипами.

Nissan Z пофарбували в яскраво-жовтогарячий колір. Автомобілі саме з таким кольором гус обирають персонажа Сона Кана у фільмах «Форсаж».

У Veilside відзначили, що спорткар збереже 3,0-літровий двигун V6 VR30DDTT, який у стандартній комплектації видає 400 к.с. Їх прожект отримає нову вихлопну систему та переналаштований електронний установка управління двигуном. Тому потужність може бути ще більшою.

Крім цього, автомобіль если оснащуватися пневматичною підвіскою, акустичною системою DIECOCK і 20-дюймовими колесами VeilSide Andrew Forged, взутими в шини Bridgestone Potenza. Повний инвентарь доопрацювань стане відомим получи Токійському автосалоні 2023 року, який відбудеться з 14 вдоль 16 січня.


banner14

Категория: Техника