Бренд CITROЁN в Україні: ще один успішний рік приніс відмінні результати


Опубликованно 20.01.2021 09:35

Бренд CITROЁN в Україні: ще один успішний рік приніс відмінні результати

Минулий 2020 рік видaвся нeпрoстим і к Укрaїни в цілoму, і для укрaїнськoгo aвтoмoбільнoгo ринку зoкрeмa: зaпрoвaджeння кaрaнтинниx oбмeжeнь, тимчaсoвe зупинeння діяльнoсті aвтoсaлoнів з прoдaжу нoвиx aвтoмoбілів, склaднoщі з плaнувaнням мaйбутньoгo – усe цe пoзнaчилoся нa нaстрoяx пoкупців і рeзультaтax прoдaжів нoвиx aвтoмoбілів. Тaк, прoтягoм 2020 рoку булo прoдaнo 95,5 тис. aвтoмoбілів – щo нa 2,2% мeншe віднoснo прoдaжів зa 2019 рік. Причoму нa пoчaтку рoку спoстeрігaлaся тeндeнція дo зрoстaння ринку, aнaлoгічнa ситуaція булa відзнaчeнa і в сeрeдині літa, кoли кaрaнтинні oбмeжeння були пoм’якшeні. Oднaк вeсняні тa oсінні місяці пoкaзaли знижeння прoдaжів aвтoмoбілів щoдo aнaлoгічниx пeріoдів 2019 рoку. Мoжнa кoнстaтувaти фaкт, щo сaмe пaндeмія тa кaрaнтинні oбмeжeння нaдaли нaбільш пoмітний вплив нa aвтoмoбільний ринок України, який в нормальних умовах міг би продемонструвати зростання щодо 2019 року.

Однак в непростих умовах найкраще видна робота согласно-справжньому активних підприємств. Одним із прикладів цього є Бренд CITROЁN, який зміг безлюдный (=малолюдный) тільки утримати, але навіть наростити свою частку бери ринку: понад 3% і 13 місце в загальному заліку Брендів получи и распишись автомобільному ринку України. Следовать 2020 рік в Україні було реалізовано 2 940 автомобілів CITROЁN (легкові і комерційні LCV), що в 25,4% більше показників 2019 року. Причому хорошим продажам сприяли як вже відомі моделі, что-то около і новинки Бренда.

Бестселери CITROЁN: популярні моделі, запускание новинок, хороші результати LCV

Бренд CITROЁN має відразу кілька «локомотивів продажів», які дозволяють залучати ни чуточки різних клієнтів.

Так, абсолютним бестселером Бренда серед легкових моделей є надійний і витривалий седан CITROЁN C-Elys?e – в 2020 році було реалізовано 553 автомобіля, що возьми 17,4% більше відносно продажів в 2019 році. В другому місці розташувався комфортний сімейний кросовер CITROЁN C5 Aircross з результатом в 386 автомобілів, що нате 25% більше показників минулого року. Можна з упевненістю заявити, що покупці перейнялися і розпізнали цінності цієї моделі. Водан з кращих показників на рахунку компактного хетчбека CITROЁN С3, який завершив 2020 рік з результатом 339 автомобілів – і з почесним титулом лідера продажів в своєму «В» -класі з часткою ринку близько 38% в сегменті! А з урахуванням запуску оновленої версії CITROЁN С3 влітку 2020 го, можна очікувати і подальших успішних продажів даної моделі в новому 2021 році.

До самого речі, оновлена модель CITROЁN С3 стала однією з найяскравіших дебютантів 2020 року в гамі Бренду – але в тридевятом царстве в тридесятом государстве не єдиною новинкою! Адже протягом року в Україні також стартував продаж спеціальних версій автомобілів, створених в партнерстві з компанією Rip Curl: компактного кросовера CITROЁN С3 Aircross Rip Curl і жилочка CITROЁN Berlingo Rip Curl. Обидві моделі є ідеальними автомобілями ради любителів активних подорожей: оригінальний пошиб, просторий і зручний салон, максимальна комплектація в целях максимального комфорту.

Нарешті, слід зазначити чудові успіхи Бренду сверху ринку LCV (Light Commercial Vehicles, легкі комерційні автомобілі). Где-то, за 2020 рік у даному сегменті було продано 1 352 автомобіля CITROЁN, що получи и распишись 83% більше показників 2019 року. Абсолютним бестселером серед легких комерційних автомобілів CITROЁN стала марка Berlingo – реалізовано 606 одиниць. Вслед за підсумком 2020 років Бренд навіть увійшов в ТОП-3 даного сегмента!

Також, одим із найбільш продаваних комерційних автомобілей Бренду став CITROEN Jumper. Получи нього довелося 40,72% продажів в сегменті E-BUS, з 419 реалізованими автомобілями. Даний вывод дозволив CITROEN Jumper стати лідером в своєму класі, маючи істотний розрив з конкурентами. Завдяки широким можливостям трансформації та створенню індивідуальних рішень числом запитах клієнтів, високій якості збірки і низькій витраті палива, фургони Бренда CITROEN вибирають фірми на далеких перевозок, великі будівельні компанії, медичні установи та фармацевтичні компанії, тд.

Розвиток дилерської мережі та супутніх послуг на комфорту покупця

Успіхи в роботі CITROЁN держи українському ринку пояснюються маловыгодный тільки розвитком модельного ряду, а й розвитком дилерської мережі. Адже саме дилерська сеть – той канал, який в підсумку навевать автомобілі до покупця, а потім тянуть їх сервісне обслуговування. Ради кінцевого покупця підсумкова холст виглядає так: «офіційний коммерсант – це обличчя Бренду».

Тому в 2020 році Бренд CITROЁN продовжив активний розвиток власної дилерської мережі. Просто так, з початку року в Україні почали працювати чотири нових дилерських центри Бренду, причому всі в різних містах країни: Київ (38ra), Вінниця (Автоцентр Поділля), Запоріжжя (Ліон Мотор), Херсон (АМПІР). Це погружать віру CITROЁN в перспективність розвитку українського ринку і бажання бути надійним партнером про клієнтів в будь-якому куточку України. У поточний секунда Бренд CITROЁN представлений в Україні мережею з 20 дилерських центрів, що дозволяє покрити реалистично всі регіони України.

Нові умови роботи привели предварительно запуску нових послуг, если величезна частина комунікації з клієнтів переводиться в уклад «онлайн». Наприклад, в 2020 році був запущений сервіс перегляду складу автомобілів CITROЁN в режимі «онлайн»: це корисний інструмент интересах нових покупців, які хочуть перевірити наявність бажаного автомобіля в Україні максимально швидко і комфортно. Також реалізована услуга записи на сервіс в режимі «онлайн»: данная можливість стане в нагоді вже існуючим власникам автомобілів CITROЁN, які тепер можуть з легкістю записатися держи бажану дату і час чтобы проведення ТО або ремонту автомобіля.

Також в 2020 році був збільшений інтервал проведення регламентного технічного обслуговування (Так): з одного боку – це підкреслює впевненість виробника в надійності своїх автомобілів, з іншого боку – дозволяє власнику зберегти чималі гроші під период експлуатації. Якщо раніше періодичність сервісного обслуговування становила 10 тис. км (операція в области заміні масла і фільтра), в таком случае тепер міжсервісний інтервал во (избежание легкових автомобілів збільшений предварительно 15-20 тис. км пробігу, а к комерційних моделей – навіть по 30 тис. км пробігу (в залежно від моделі автомобіля і типу двигуна). Дане сервісне нововведення дозволяє автолюбителю помітно знизити витрати для експлуатацію та утримання свого автомобіля: економія може досягати 48%!

Нарешті, в минулому році українським автолюбителям став доступний фірмовий додаток MyCITROЁN. Цей додаток дозволяє контролювати свої поїздки і витрату палива, розшифрувати важливу інформацію для автомобіль, дізнатися поради та новини Бренду, перевіряти періодичність Так і записатися на сервіс в разі потреби. Таким чином, Група PSA без- на словах, а на ділі доучивать свою турботу про клієнтів, намагаючись запропонувати власникам отнюдь не тільки якісні автомобілі європейської збірки, але й максимальний уют і вигоду при їх утриманні та експлуатації протягом багатьох років.

Соціальна відповідальність Бренду CITROЕN в Україні

Минулий 2020 рік поставив багато викликів на пороге людством у всьому світі і в Україні. Бренд CITROЁN проявив свою соціальну відповідальність, включившись в програму Групи PSA в соответствии с безкоштовному облуговуванні і ремонту автомобілів швидкої медичної допомоги в Україні. Вслед місяць роботи програми – з 17 квітня соответственно 16 травня – було обслужено і/нежто відремонтовано 100 автомобілів швидкої медичної допомоги получай базі PEUGEOT Boxer і CITROЁN Jumper. Судьбина в програмі взяло 24 дилерських центри в 16 регіонах країни – таким чином, була покрита фактично весь територія України. Загальна вартість робіт склала 2,6 млн. грн., було усунуто понад 300 несправностей.

Незважаючи получи всю тяжкість і негаразди 2020 року, Бренд CITROЕN в Україну зумів досягти зростання продажів, запустив важливі новинки і сервіси, проявив соціальну відповідальність. Усе це (быть про одне: CITROЁN – надійний любовник в будь-який час і в всего наилучшего-яких умовах!

/


banner14

Категория: Авто