Nokian Tyres знову включена до престижного рейтингу сталого розвитку Dow Jones


Опубликованно 19.11.2020 05:25

Nokian Tyres знову включена до престижного рейтингу сталого розвитку Dow Jones

Кoмпaнію Nokian Tyres вжe чeтвeртий рік пoспіль включeнo в індeкс стaлoгo рoзвитку Dow Jones DJSI World. Тaкoж булo відзнaчeнo відпoвідність Nokian Tyres більш сувoрим критeріям індeксу DJSI Europe.

Цe oзнaчaє, щo Nokian Tyres вxoдить дo числa кoмпaній, щo тoргуються получи и распишись біржах та мають найвищі показники усталеного розвитку в світі. Nokian Tyres отримала повні 100 балів в галузі управління якістю продукції та відкликання продукції, екологічної звітності, екологічної політики та управління, а також соціальної звітності.

– Ми пишаємося нашими лідируючими позиціями в галузі сталого розвитку. У травні 2020 року компанія Nokian Tyres стала першим виробником шин з офіційно затвердженими цільовими показниками числом скороченню викидів CO2. Наші співробітники до всьому світу продовжують наполегливо працювати в (видах досягнення цих цілей і постійно удосконалюються, підвищуючи показники в галузі сталого розвитку, – булькать президент і генеральний директор компанії Юкка Мойсіо.

По (по грибы) шість років Nokian Tyres скоротила викиди CO2 від виробництва нате 44%. Опір коченню шин Nokian Tyres було знижено в середньому сверху 8%, що відповідає сумі вихлопних газів 65 000 автомобілів щорічно. Метою даної роботи є бажання поліпшити екологічність продукції вне шкоди для безпеки.

Індекси відзначають стійкість розвитку передових компаній світу – включаючи Nokian Tyres

В індекс DJSI World включені корпорації-лідери в царині глобального сталого розвитку по (по грибы) оцінкою компанії SAM, яка тепер є частиною S&P Global. Щорічно SAM оцінює більше 7300 компаній до всьому світу. Оцінка базується возьми галузевих показниках і проводиться з 1999 року.

Про інвесторів оцінка стійкості компанії – важливий показник присутствие прийнятті рішень. Цього року результати оцінювання SAM засновані нате інформації 2019 року. Щорічно в індекси включають лише провідні компанії в кожній галузі.

Дізнайтеся більше относительно роботу Nokian Tyres в галузі сталого розвитку.

/


banner14

Категория: Авто